luni, 29 februarie 2016

Cel mai folosit tip de incaltaminte pentru dame

Buna ziua,

In aceasta postare o sa discutam despre cel mai folosit tip de incaltaminte pentru femei, si anume pantofii. Majoritatea femeilor solicita acest tip de incaltaminte atat in perioada rece, cat si in sezonul cald al anului. Expertii considera ca pantofii reprezinta un adevarat etalon pentru orice gust feminin. Asadar, noi o sa va prezentam ce pantofi sunt adecvati pentru perioada din anul acesta. Pantofii sunt apreciati pentru practicabilitate, comoditate, dar si modul in care se pot asorta cu orice tinuta. Unele dintre cele mai apreciate modele pentru sezonul rece au fost create de designeri precum Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Dolce Gabbana. Insa atentia sublima a designerilor a fost concentrata pe toc. Pentru sezonul toamna-iarna, Versace lanseaza o gama larga de incaltaminte si imbracaminte, si ne referim aici in special la pantofii de moda. Astfel, pentru sezonul rece sunt adecvati pantofi deschisi, gen sandalelor cu toc, insa modelele au fost imbunatatite si cu ornamente specifice. Armani a lansat pentru acest sezon modelul de pantof in stil futuristic, adica tocuri inalte si bombate. Puteti vizualiza mai multe articole pe internet legate de creatiile pentru incaltaminte ale designerilor.

Pentru incaltaminte online apelati la: http://www.meimei.ro/

joi, 25 februarie 2016

Articolele vestimentare din bumbac

Articolele vestimentare din bumbac au inca din vremuri demult apuse si pana acum cea mai mare cautare, bumbacul fiind unul dintre materialele cele mai benefice la interactiunea lor cu corpul uman. Articolele din bumbac au proprietatea de a absorbi transpiratia si mirosurile neplacute ale acesteia, asigurand persoanei un confort mai mare si o libertate de miscare optima. Bumbacul este o fibra moale, descoperita cu mii de ani inainte de era noastra, care are celuloza aproape pura. Fie ca sunt haine din bumbac realizate din fibre ce sunt cultivate in America Centrala, America de Sud, India si Pakistan sau Peninsula Araba si Africa, rezultatul este acelasi: sunt haine de buna calitate, foarte confortabile care multumesc pana si cele mai exigente gusturi. Astazi, exista eforturi sporite pentru a se asigura conditii de clima si de sol favorabile pentru o recolta perfecta din bumbac, cu un nivel scazut sau inexistent de contaminare. In Egipt, dar si in India, conditiile climaterice si conditiile solului favorizeaza rezultate optime pentru cultura bumbacului. In Egipt mai ales, dar si in Sudan sau in alte tari arabe, bumbacul cultivat are o culoare alba si o textura matasoasa ce contine foarte slabe impuritati, producand fire fine si rezistente, adica de o calitate extraordinara. Daca pe doamnele frumoase ale Egiptului Antic, dar si pe doamnele exotice ale culturii indiene hainele din bumbac le-au imbracat cu onoare, fiind articole vestimentare din materiale pretuite si iubite, aceasta istorie a articolelor vestimentare din bumbac a continuat pana in ziua de azi fara oprire, indiferent de tendintele de moda ale epocii si de design vestimentar.

Pentru adidasi dama apelati la: http://www.meimei.ro/

miercuri, 24 februarie 2016

Moda stabilita deja pentru 2016

Desi spectacolele de moda pentru creatiile de pantofi ce arata noile tendinte pentru primavara/vara 2016 s-au incheiat de curand, acest lucru nu inseamna ca lucrurile sunt stabilite. In acest an se pare ca nu exista toc prea inalt sau detaliu prea strident. Revista Vogue ne arata 150 de perechi care cu siguranta vor constitui un model demn de purtat si de urmat in acest an. Intre modelele prezentate de revista putem regasim platforme foarte inalte, pantofi cu franjuri, combinatii inedite intre pantofi eleganti cu varf ascutit si toc cui cu pantofi sport cu sireturi si materiale textile specifice. Vom vedea de asemenea pantofi cu diverse detalii care ies in evidenta, plasate pe platforme, precum capse, tinte si alte elemente, dar vom putea alege modele si dintre pantofi cu toc sau platforme acoperite cu materiale complet surprinzatoare de la rachita si pana la satin. Cert este un singur lucru: 2016 distruge orice bariere dintre materialele sau tehnicile de creare si proiectare a pantofilor. Asteptam cu interes sa vedem ce veti alege din magazinul nostru, intrucat intentionam sa va aducem toate aceste modele si sa va pastram in trendurile anului!

Pentru incaltaminte online apelati la: http://www.meimei.ro/


marți, 23 februarie 2016

Tipuri de incaltaminte

Buna ziua,

In aceasta postare o sa vorbim despre alegerea tipurilor de incaltaminte. Inainte de a face cumparaturi trebuie sa cunoastem cu exactitate masura piciorului. Forma oricarui tip de incaltaminte trebuie sa se potriveasca cu fiziologia dumneavoastra. Aici atragem atentia doamnelor, deoarece forma picioarelor la femei este diferita fata de cea de la barbati. Puteti alege si cu un numar mai mare decat dimensiunea dumneavoastra reala. In felul acesta, libertatea de miscare a degetelor poate preveni durerea piciorului. De asemenea, intrebati mereu vanzatorii deoarece acestia va pot da sfaturi esentiale. Pe de alta parte, captuseala unui pantof este deosebit de importanta deoarece aceasta ofera diverse beneficii. O captuseala potrivita poate rezolva diversele probleme cu care ne confruntam mereu, si anume: transpiratie excesiva sau picioare reci. Asadar, o captuseala buna poate preveni problemele pentru piciorul plat. Durabilitatea pantofilor depinde foarte mult de modul in care acestia sunt ingrijiti. Cel mai bine este sa aveti mai multe perechi de pantofi pentru a le schimba mereu, in special in conditiile de ploaie.

Pentru adidasi dama apelati la: http://www.meimei.ro/

sâmbătă, 20 februarie 2016

Cum ne putem da seama daca incaltamintea este din piele

Buna ziua,

Cand ne cumparam incaltaminte cel mai important aspect in legatura cu aceasta este materialul din care este confectionata. Dupa cum stim cu totii cel mai bun material pentru a fi folosit la incaltaminte este pielea. Cea mai mare problema cu pielea este ca poate fi foarte usor imitata de alte materiale sintetice care desi arata la fel nu sunt la fel de rezistente. In continuare noi o sa va oferim cateva informatii care sa va ajute sa decideti daca o pereche de pantofi este facuta din piele naturala sau din piele sintetica. Primul si primul lucru pe care il faci atunci cand vezi o pereche de pantofi este sa verifici terminatiile materialului din care este confectionata perechea respectiva de pantofi. La pielea naturala terminatia este bruta in timp ce la inlocuitorii sintetici terminatia arata perfect. In plus pielea naturala are porii distribuiti aleatoriu pe suprafata ei in timp ce pe o piele sintetica porii vor fi aranjati intr-o anumita forma specifica. Daca nu puteti sa va convingeti astfel incercati sa mirositi produsul. Pielea naturala are un miros specific foarte usor de depistat in timp ce pielea sintetica va avea un miros puternic de plastic.

Pentru incaltaminte online apelati la: http://www.meimei.ro/